Metin Diyadin: Gönderdiğim oyuncular şimdi nerede?

Metin Diyadin: Gönderdiğim oyuncular şimdi nerede?

Göztepe ile yolları ayrılan Metin Diyadin, Sarı-Kırmızılı taraftarlara mesaj göndererek "Kurduğum takıma inanıyorum. Elimin değdiği 7 takımın 6'sı bir üst lige çıkmıştır" dedi.

PTT 1. Lig ekibinde görevine karşılıklı anlaşma yoluyla son verilen Metin Diyadin, kendisini istifaya davet eden taraftarlardan takımlarını desteklemelerini istedi. Genç teknik adam "Sizi şampiyon yapacak olanlar sahada. Onları destekleyin. Hiçbir futbolcu kasten gol kaçırmaz, yanlış pas yapmaz. O anlarda nefesinizi tutun" ricasında bulundu.

"Gönderdiğim oyuncular şimdi nerede?"

Diyadin, sözlerine şöyle devam etti: "Ben Göztepe’de ilkeli durdum. Gönderdiğim oyunculara bakın. O oyuncular şimdi nerede? Futbolu bilenler, ayağı çime basanlar bu ayrılıkların neden olduğunu iyi bilir. Ben bu işi ahlaklı yönettim. Vicdanım rahat. Son iki maçı alsak, şimdi neredeydik, ne konuşuyorduk? Futbol böyle bir oyun. Ne Göztepe kötü takım ne de ben başarısız hocayım. Kurduğum takıma inanıyorum. Elimin değdiği 7 takımın 6'sı bir üst lige çıkmıştır."

"Başkan Sepil de sektöre uyum sağladı"

Son olarak Başkan Mehmet Sepil'in de futbol sektörüne çabuk uyum sağladığını dile getiren Diyadin, "Benimle uzun vadeli çalışmak istedi. Gazeteciler 'Sonuna kadar Diyadin dedi taraftar bir kez bağırınca kararını değiştirdi' diye haber yapmış olabilir. Ancak bu durum benim için şaşırtıcı değil. Ben bunu '3 yıl anlaşalım, ben seninle ömür boyu çalışacağım' dediğinde Sepil Başkan’a da anlatmaya çalıştım. Hızla değiştiğine göre sektörü de hızla öğrenecektir. Tanıdığım en zeki insanlardan biri. O, Göztepe’nin şansı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN