İsveç'in yeni prensesi Sofia Kate Middleton'ın izinde

İsveç'in yeni prensesi Sofia
Kate Middleton'ın izinde

Önceki gün İsveç Prensi Carl Philip ile evlenen Sophia Hellqvist, düğünde Kate Middleton'ın gelinliğine benzeyen gelinliği ile çok konuşuldu.

Külkedisi masalı gerçek oldu, eski manken Sophia Hellqvist ile İsveç Prensi Carl Philip evlendi.

Mutluluğu gözlerinden okunan 36 yaşındaki damat ile 30 yaşındaki gelin, halkı selamlarken gülümsemelerini yüzlerinden eksik etmedi.

Düğün ve Prenses, İsveç'te günün en çok konuşulan konusu olsa da, asıl dikkat çeken başka bir ayrıntı vardı; Prenses Sophia'nın gelinliği!

Prenses'in gelinliği, 2011 yılında İngiltere Düşesi olan Kate Middleton'ın gelinliğine 'şaşırtıcı' derecede benziyordu. 

Düşes Middleton'ın gelinliği; üst kısmı dantelli, kolları uzun ve V yakaydı. Ve Prenses Sophia'nın gelinliği de aynen bu şekilde tanımlanabilirdi!

15-06/14/kate_middleton-dugun.jpg

Kate Middleton'ın 2011'de giydiği gelinlik

15-06/14/prenses-sofia-model.jpg

Prenses Sofia'nın gelinliği

Kate Middleton, Sarah Burton imzalı gelinliğinin tamamlayıcısı olarak beyaz ve narin çiçekler tercih etmişti. Prenses Sofia ise, uçuk pembe ve turuncu çiçeklerle Ida Sjöstedt imzalı gelinliğine renk kattı. Ama detaylardaki farklılıklar 'Prenses Düşes'e imrenmiş' yorumlarına engel olamadı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN