Hürriyet, Karar Gazetesi'nin özel haberini yine kaynak belirtmeden verdi

Hürriyet, Karar Gazetesi'nin özel haberini yine kaynak belirtmeden verdi

KARAR Gazetesi'nin, bugün manşetten verdiği "Katliam Otoparkı" başlıklı özel haberini Hürriyet Gazetesi her zaman olduğu gibi kaynak belirmeden kullandı.

KARAR Gazetesi, bugün manşetten verdiği "Katliam Otoparkı" başlıklı özel haberle, terör örgütü PKK'nın Cudi Dağı'nda ormanlık alanda sakladığı 3 aracın fotoğraflarını okuyuculara aktardı. Haberde, bulunduktan sonra imha edilen bomba düzenekleri hazırlanmış çalıntı lüks otomobillerin katliamlar için hazırlatıldığı vurgulandı. KARAR'ın manşet olan özel haberi birçok haber plartformu tarafından kaynak gösterilerek kullanılırken, daha önce defalarca yaşandığı gibi Hürriyet internet sitesi tarafından kaynak aktarılmadan kullanıldı. Hürriyet internet sitesi zaman zaman da, farklı gazetelerdeki özel haberleri kendi muhabirlerinin imzasını atarak ve özel haber vurgusu yaparak okuyucularını ve kamuoyunu yanıltmaktadır. Hürriyet'in hatasını düzelterek özür dilemesini bekliyoruz...

16-09/11/screenshot_3-1473594801.jpg

KARAR GAZETESİ'NDEKİ HABER

16-09/11/screenshot_3-1473595019.jpg

HÜRRİYET'İN KAYNAK BELİRTMEDEN VERDİĞİ HABER

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN