Karar'ın 'Köstebek Sızdırdı Vertigo Kurtardı' manşeti Hürriyet tarafından özel haber olarak verildi

Karar'ın 'Köstebek Sızdırdı Vertigo Kurtardı' manşeti Hürriyet tarafından özel haber olarak verildi

Karar Gazetesi'nin bugünkü manşetinde “Köstebek Sızdırdı Vertigo Kurtardı” başlıklı haber Hüriyet Gazetesi'nin internet sitesinde Uğur Ergan imzalı ve “özel haber” vurgusuyla verildi.

Karar'ın özel haberi Hürriyet Gazetesi tarafından gazetecilikte 'takla attırmak' diye tabir edilen bir yöntemle izinsiz ve üstüne üstlük kendi özel haberleriymiş gibi gösterilerek kullanıldı. Karar'ın manşet olan özel haberinin, gazetecilik ve ahlaki kurallara tamamen aykırı olarak bu şekilde alınması en hafif ifadesiyle büyük ayıptır. Ancak Hürriyet internet sitesi zaman zaman bu yola başvurup, farklı gazetelerdeki özel haberleri kendi muhabirlerinin imzasını atarak ve özel haber vurgusu yaparak okuyucularını ve kamuoyunu yanıltmaktadır. Hürriyet'in derhal hatasını düzelterek özür dilemesini bekliyoruz...

KARAR'IN BUGÜNKÜ MANŞETİ

16-08/12/karar-1.jpg

HÜRRİYET'İN ÖZEL HABER DİYE VERDİĞİ KARAR GAZETESİ'NİN ÖZEL HABERİ

16-08/12/hurriyet-1.jpg

16-08/12/hurriyet-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN