Sherlock olsan sahte milyoneri bulamazsın! Mantık hatasını çözen sonuca ulaşıyor

Sherlock olsan sahte milyoneri bulamazsın! Mantık hatasını çözen sonuca ulaşıyor

Sherlock Holmes bile bu testi çözmekte zorlanıyor. Görselde bulunan 3 kişiden biri sahte milyoner olarak orada oturuyor. Kolay gibi görünse de sahte milyoneri bulmak hiç de kolay olmuyor. Mantık hatasını çözen sonuca ulaşıyor. Peki, sahte milyoner kim? İşte zorlu mantık testi…

Farklı testler ile hem IQ seviyenizi ölçebilir hem de zihninizin görsel algılamasını ortaya çıkarabilirsiniz. Vermiş olduğumuz görsel içerisinde 3 kişi yer alırken içlerinden bir tanesi sahte milyoner görevini üstleniyor. İki erkek bir kadının bulunduğu bu görseldeki mantık hatasını çözen Sherlock Holmes'u bile kıskandırıyor. Peki, sahte milyoner kim? İşte zorlu mantık testi…

SAHTE MİLYONER KİM?

Zaman zaman sahteyi gerçekten ayırt etmek oldukça zorlu oluyor. Arkadaşlarınızla eğlenip öğrenebileceğiniz bu test sizin hafızanızın derinliklerine erişiyor. Vermiş olduğumuz görsel içerisindeki 3 kişiden biri herkesi kandırıyor. Sahte milyoneri bulmak için görsele odaklanın. Testin yanıtını bulmak için sadece 7 saniyeniz bulunuyor.

sahte-milyoner.jpg

1…

2…

3…

4…

5…

6…

7…

TESTİN YANITI

Teste arkalı önlü bir şekilde oturmuş 3 kişiden biri sahte milyoner olarak uçakta bulunuyor. Gözden kaçırmış olsanız da sahte milyoner kendini çok kolay bir şekilde ele veriyor. Soldan ilk kişi elinde gazete tutan mavi gömlekli yolcu cebinden sarkmış etiket ile sahte milyoner olduğunu ele veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN