Normal insanlar göremiyor! Resimdeki gizli fareyi görmek neredeyse imkansız! Deneme sırası sende

Normal insanlar göremiyor! Resimdeki gizli fareyi görmek neredeyse imkansız! Deneme sırası sende

Normal zekaya sahip kişilerin hiçbiri bu detayı fark edemiyor. Son zamanların en dikkat çekici testleri arasında yer alan IQ testlerinde çıta her seferinde yükseliyor. Resimdeki gizli fareyi bulmak için yalnızca 8 saniyeniz var. Testin sonucuna yüksek ıq'ya sahip kişiler ulaşıyor. Gizli fare nerede duruyor? Hep birlikte yanıtı ulaşalım…

Zeka testlerinde kademe her geçen gün yükseliyor. Bu testte gizli fareyi yalnızca IQ seviyesi yüksek kişiler fark ediyor. Mutfakta gizlenmiş fareyi bulmak için 8 saniyelik süreniz var. Göz önünde olan ipuçlarını takip ederek sonuca ulaşabilirsiniz. Gizli fareyi bulmak için sürenizi ayarlayınız. Şimdi hep birlikte testte geçelim.

GÖZLERİNİZİ DÖRT AÇIN

Gözlerini ve mantığını iyi kullananlar testin sonucuna 8 saniyede ulaşıyor. Kafa karıştırıcı zeka bulmacasında doğru yanıta ulaşmak beklenenden biraz daha zor olabilir. Sonuca ulaşmakta zorlandıysanız sayfayı aşağıya kaydırarak doğru yanıta ulaşabilirsiniz. Ancak cevaba bakmadan önce kendinize bir şans daha vermeyi unutmayın.

Normal bir göz asla göremez! Resimdeki gizli fareyi bulmak için en az 1230 IQ'ya sahip olmak gerek - Resim : 1

İŞTE ZEKA BULMACASININ YANITI

Normal bir göz asla göremez! Resimdeki gizli fareyi bulmak için en az 1230 IQ'ya sahip olmak gerek - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN