Kızılcık Şerbeti dizisinden İBB'ye destek! Büyük projeyi böyle tanıttılar: Binlerce kişi ücretsiz kullanıyor

En çok izlenen dizilerden Kızılcık Şerbeti İBB’nin projesine destek verdi. Çok sayıda ülkeye örnek olan proje böyle tanıtıldı. Binlerce haneye rahat nefes aldırıyor...

Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden Kızılcık Şerbeti’nden, su ve doğalgaz faturalarını ödeyemeyen ihtiyaç sahipleriyle hayırseverleri buluşturan bir uygulama olan askıda fatura projesine destek geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin, sosyal sorumluluk projelerine olan duyarlılığına teşekkür etti. Eski İBB Sözcüsü Murat Ongun, X hesabından yaptığı paylaşımda, dizinin uluslararası ödüllü ve birçok dünya kentine örnek olan Askıda Fatura dayanışma projesine verdiği desteğin önemine vurgu yaptı.

ASKIDA FATURA PROJESİ NEDİR?

İBB’nin Askıda Fatura projesi, maddi durumu iyi olmayan ailelere destek olmak amacıyla oluşturulmuş bir dayanışma platformudur.

Murat Ongun, Kızılcık Şerbeti dizisine duyarlılıkları için teşekkür ederek, "Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisine duyarlılıkları için teşekkürler. İBB’nin uluslararası ödüllü, çok sayıda dünya kentine örnek olan Askıda Fatura dayanışma projesine verilen bu destekler çok sayıda ihtiyaç sahibi aile için son derece önemli. Tüm hayırseverlere şükranlarımızla." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN