Ardahan, Ağrı ve Kars... Kış sert geldi, karla kaplandı

Ardahan, Ağrı ve Kars... Kış sert geldi, karla kaplandı

Kış mevsimi sert bir şekilde ülkemize giriş yaptı! Kar yağışıyla birlikte beyaz örtü kapladı! Ardahan, Ağrı, Kars...

Ardahan kent merkezinde iki gündür devam eden kar ve karla karışık yağmur, bölgeyi kış atmosferine bürüdü. Çıldır ilçesi ile Gürcistan'ın Ahılkelek bölgesi arasındaki yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu ve tepeler beyaz örtüyle kaplandı. Özellikle 3 bin 197 metre yüksekliğindeki Kısır Dağı’nda kar yağışı dikkat çekti.

AĞRI’DA KAR MANZARASI

Ardahan, Ağrı ve Kars'ın dağları karla kaplandı

Ağrı çevresindeki dağlık alanlarda da kar yağışı hayatı etkiliyor. Eleşkirt ilçesindeki Kösedağ, Taşlıçay’daki Aladağlar ve Ağrı Ovası çevresindeki yüksek dağlar, yoğun kar yağışı sonrasında tamamen beyaza büründü. Bu bölgede, kış mevsimi kendini iyice hissettirmeye başladı.

KARS’TA KAR YAĞIŞI SÜRÜYOR

Kars’ta başlayan kar yağışı yüksek rakımlı bölgelerde devam ediyor. Karayolları ekipleri, 2 bin 286 metre rakımlı Hanlar Geçidi'nde kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN