Hülya Avşar'dan Meryem Uzerli açıklaması: Günah keçisi ilan edildim

Hülya Avşar'dan Meryem Uzerli açıklaması: Günah keçisi ilan edildim

Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar'ın, oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelttiği soru tepki çekti. Günah keçisi ilan edildiğini belirten Avşar, "Benim hiçbir suçum yok" dedi.

Oyuncu Meryem Uzerli, geçen ay Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Avşar'ın Uzerli'ye yönelttiği “Neden evlenmediler seninle?” sorusu, tepkiye neden oldu.

Avşar -Uzerli'ye, "Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden evlenmediler seninle?" diye sormuş ve "Yani seni niye kaçırdılar?" diye eklemişti.

Meryem Uzerli, bu soruya ise şöyle yanıt vermişti: ‘’Onlar benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak.’’

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isim, Meryem Uzerli ile yaptığı tepki çeken röportajla ilgili konuştu:

''O olayda günah keçisi ben oldum. Halbuki yayından önce soruları Meryem'e vermiştim. Yayından sonra da cevapları aldıktan sonra bir sorun var mı, istemediğim bir yer var mı diye sordum. 'Hayır, hepsi çok güzel, yayınlayabilirsin' deyip bana teşekkür etti. Ama bu tarz olaylarda hep böyle olur, biri günah keçisi aranır. Bu olayda da günah keçisi ben ilan edildim. Ama benim hiçbir suçum yok.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN