Genç kadının sokak ortasında yaptığı şoke etti! Kimseye aldırış etmeden...

Genç kadının sokak ortasında yaptığı şoke etti! Kimseye aldırış etmeden...

ABD'nin Washington eyaletindeki 'Sakız Duvarı' turistlerin uğrak noktalarından biri. Ancak meşhur duvar bu kez sosyal medyada ilginç bir videoya konu oldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletindeki Seattle bölgesindeki Sakız Duvarı, Post Alley’s Market Tiyatrosu'nda sahnelenen doğaçlama bir gösteri sırasında ortaya çıksa da kısa sürede büyük kitleler tarafından sevildi. Unexpected Productions ekibi Seattle Theatresports isimli doğaçlama komedi gösterisi sırasında çiğnedikleri sakızları tuğla duvara yapıştırıp içlerine de bozuk para sıkıştırdı bu gelenek sonraki yıllarda devam etti ve duvar çiğnenmiş rengarenk sakızlardan oluşan bir görüntüye ulaştı. Turistlerin uğrak noktası haline gelen Sakız Duvarı son olarak sosyal medyada viral olan bir görüntüyle yeniden popüler oldu.

dgsdgs.jpg

Sosyal medyadan yayılan görüntülerde bir kadın Sakız Duvarı'nın önüne geçerek sakızları yalamaya başladı. O anlar büyük tepkilere neden oldu. Kullanıcılarının büyük çoğunluğu görüntüleri iğrenç bulduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN