Bugün, yapamayacağınızı hissetseniz bile, yine de devam edin! Koç, ikizler ve balıklar... İşte 11 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Bugün, yapamayacağınızı hissetseniz bile, yine de devam edin! Koç, ikizler ve balıklar... İşte 11 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Ne zaman sinir bozucu bir durumla başa çıkacağınıza dair kendinize söz verseniz, yorulduğunuzu ve bunu tekrar ertelemek zorunda kalacağınızı hissedebilirsiniz. Belki de bunun nedeni kendinizi fazla zorlamanızdır. Yüzleşmek istemediğiniz bir sorunu ele almaya karar verdiğinizde kendinizi sürekli yorgun veya konsantre olamamış hissediyorsanız bu bir bilinçaltı sorunu olabilir.

11 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Birilerine bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor olabilirsiniz ve egonuz buna çok fazla kapılmış olabilir. Kendinizden başka kimseye bir şey kanıtlamak zorunda olmadığınızı biliyorsunuz, değil mi? Bunu yapma ihtiyacı hissediyorsanız bunun nedeni özgüveninizin olması gereken seviyede olmaması olabilir, ancak bu özgüveni başka kimseden elde edemezsiniz. Bugün, ne kadar yetenekli olduğunuzu, ne kadar güvenilir olduğunuzu ve hayatınızın bu alanında yeteneklerinizin ne kadar öne çıktığını düşünün. Kendinize moral verin ve başkalarının sizi nasıl yargılayacağı konusunda endişelenmeyin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakında geri dönüşü olmayan bir işe girişebilirsiniz. Bu durum sizi engelliyor olabilir. Bir kez adım attığınızda geri dönemeyeceğinizi biliyorsunuz ve bu sizi korkutuyor olabilir. Ancak, kendinize ne yaptığınızı bildiğinizi, bunu enine boyuna düşündüğünüzü hatırlatmalı ve bir sonraki adımınızı büyük ve muhteşem bir macera olarak görmeye çalışmalısınız. Sonuçta bir ya da iki hata yapsanız bile, bu sizi çok istediğiniz bir şeye bir seviye daha yaklaştıracaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugüne dair amaçlarınız neler? Eğer henüz bu konuda düşünmediyseniz bir an önce düşünmelisiniz. Son zamanlarda, gününüzü nasıl geçireceğinizi ya da işleri hangi sırayla yapacağınızı bilemediğiniz için kendinizi çok dağınık, hatta amaçsızca dolaşıyor bulabilirsiniz. Bu durum üretkenlik eksikliğinin yanı sıra büyük bir hayal kırıklığına da yol açabilir. Ancak, bilinçli olarak belirli bir planla yola çıkarsanız, çeşitli noktalarda bu planı değiştirmek zorunda kalsanız bile, bir amaç doğrultusunda hareket etmiş olursunuz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir konuda duyduğunuz hırs kontrolden çıkıyor olabilir. Bu durum, hayatınızda aynı derecede önemli olan diğer şeyleri ihmal etmenize neden olabilir. Tüm yumurtaları tek bir sepete koymamakla ilgili eski deyiş şu anda sizin için geçerli olabilir. Bu hayalin peşinden koşmak için diğer önemli şeylerden vazgeçiyor olabilirsiniz. Bu harika bir hayal, ancak kendinize o kadar çok baskı yapıyor olabilirsiniz ki, bu hayalin peşinden gitmek için asıl sebeplerinizi gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Belki de birilerini etkilemeye çalışırken kayboluyorsunuz, para için çabalıyorsunuz ya da yaptığınız işe duyduğunuz saf sevginin ötesinde başka bir şey için uğraşıyorsunuz. Her şeyi bir çerçeveye oturttuğunuzdan emin olun.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Ne zaman sinir bozucu bir durumla başa çıkacağınıza dair kendinize söz verseniz, yorulduğunuzu ve bunu tekrar ertelemek zorunda kalacağınızı hissedebilirsiniz. Belki de bunun nedeni kendinizi fazla zorlamanızdır. Yüzleşmek istemediğiniz bir sorunu ele almaya karar verdiğinizde kendinizi sürekli yorgun veya konsantre olamamış hissediyorsanız bu bir bilinçaltı sorunu olabilir.
Bundan kaçınmaya devam ederek hayal kırıklığınızı daha da artırmaktan başka bir şey yapmamış olursunuz. Bugün, yapamayacağınızı hissetseniz bile, yine de devam edin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

“Normal” kelimesi sizin için tam olarak ne anlama geliyor? Gerçekten böyle bir şey var mı? Sizin için bu kelime, yargılayıcı olduğunuz için değil, yargılayıcı olmadığınız için size çekici geliyor olabilir. Sadece belirli sınırlar içinde kalmak, etrafınızdaki çılgın dünyayı anlamlandırmanıza yardımcı olur. Bugün veya yakında, eksantrik veya aykırı görünen biri sizi rahatsız edebilir. Hatta o kişinin derinine bakma zahmetine bile girmeyebilirsiniz çünkü o kişiyle bağlantılı olan olası bir fırsatı nasıl değerlendireceğinizi bilmiyorsunuz. Ancak denemelisiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendinizi batıl inançları olan biri olarak görmeseniz bile, dört yapraklı bir yonca bulmak o gün kendinizi biraz daha şanslı hissetmenizi sağlayabilir. Önemli olan yoncanın kendisi değil, yoncanın özellikle sizin bulmanız için orada olduğu gerçeğidir. Adeta evrenden gelen ve harika bir gün geçireceğinizi onaylayan uğurlu bir mesaj gibi. Dikkatinizi, size umut ve ilham veren şeylerin üzerine yönelterek siz de aynı şekilde kendi şansınızı yaratabilirsiniz. Bugün biraz şansa ihtiyacınız varsa kendi şansınızı kendiniz yaratın!

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün yapacağınız pazarlıklara dikkat edin. Aslında, herhangi bir nedenle bedava ya da gerçek olamayacak kadar iyi görünen her şeye karşı dikkatli olun. Hiçbir koşul yokmuş gibi görünen bir şeyin içine çekilmek kolaydır çünkü büyük bir anlaşmaya direnmek zor olabilir. Dikkatli olmazsanız ilk başta göründüğü kadar kıymetli olmayan bir şeye kendinizi kaptırabilirsiniz. Bu, şansınızın yaver gitmeyeceği anlamına gelmez ama ilginç bir teklife evet demeden önce önünü arkasını araştırmanız gerekir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Zaman zaman tembel olmanın keyfine varmanın hiç de yanlış bir tarafı yok. Aslında, bu sizin yeterince yapmadığınız bir şey. Siz yükümlülüklerinizi tamamlayana kadar rahat edemeyen birisiniz. Ancak, çok fazla iş ve çok az etkinlik sizi biraz dengesiz bırakabilir ve zamanla sağlığınızı bozabilir. Kendinizi yıpranmış, yorgun veya stresli hissediyorsanız bir molaya ihtiyacınız olabilir ve bu kendinizi kötü hissetmenizi gerektirecek bir şey değildir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Etkili olmak için şov yapmak zorunda değilsiniz. Siz olduğunuz halinizle harikasınız. İş yerinde, çevrenizde ya da bir grup arkadaşınız arasında yeni bir gruba uyum sağlamayı umuyor olabilirsiniz. Herkes beğenilmek ve takdir edilmek ister, ancak sadece kendiniz olmazsanız gerçekte olduğunuz kişi olarak gerçekten beğenilmeyecek ve takdir edilmeyeceksiniz. Sunacak çok şeyiniz var ve hayatta sizden sadece bir tane var!

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir arkadaşınız ya da daha büyük olasılıkla ailenizden biri dram konusunda yetenekli olabilir. Her hikayede abartı vardır, duygularda da öyle. Bu bazen biraz fazla olabilir, ancak belki de bu kişi bunu tolere edilebilir kılacak kadar eğlenceli ve sempatiktir.
Ancak, buna bir süre katlandıktan sonra, bu kişinin hikayelerine inanmak biraz zorlaşıyor. Aslında yalan söylemiyor ama süsleme konusunda yetenekliler. Bugün belirli bir hikaye sizi rahatsız ederse bunu hatırlayın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Duyduğunuz bir şey yüzünden çok az tanıdığınız biri hakkında en kötüsünü düşünüyor olabilirsiniz. Bu siz değilsiniz. Siz insanları çok iyi anlayan birisiniz ve onlar hakkında en iyisini düşünmeye çalışırken şefkatli davranıyorsunuz. Belki güvendiğiniz biri bu yeni kişi tarafından incitilmiştir ya da belki de bu kişinin nefret duygusu o kadar yoğundur ki siz de bunu hissetmekten kendinizi alamıyorsunuzdur. Ne duymuş olursanız olun, önyargılı değerlendirmelerde bulunmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN