Apartmanın bodrum katında çuval içinde bulundu! Kimliği tespit edildi, 15 yıl kimse fark etmemiş

Polis ekipleri, bir apartmanda yaptıkları aramada bodrum katında karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına döndü. İşte detaylar...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Avcılar ilçesine bağlı Denizköşkler mahallesindeki bir apartmanın bodrum katında yaptıkları aramada çuval içinde iki boş roketatar buldu.

15 YILLIK ROKETATAR GELEGEÇİRİLDİ

Emniyet'ten olayla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Yapılan kontrolde içinde roket olmadığı, boş law silahı olduğu, geçmiş tarihlerde olay yeri adreste ikamet eden ve eski asker olduğu belirlenen K.U. isimli şahsa ait olduğu tespit edilmiş, şahıs yeni ikamet adresine düzenlenen operasyon sonucunda yakalanmıştır.

Yakalanan K.U. isimli şahsa yönelik yapılan sorgulamada, eski asker olduğu ve 15 yıl önce anti tank roketatarları hatıra olarak aldığı, önceki ikamet adresinin bodrum katına koyduğu ve orada unuttuğu anlaşılmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından dosyası ikmalen gönderilmek üzere adli makamlarca serbest bırakılmıştır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN