Strazburg'dan Brüksel'e giden hızlı trende patlama: Yolcular tahliye edildi

Strazburg'dan Brüksel'e giden hızlı trende patlama: Yolcular tahliye edildi

Fransa'nın Strazburg kentinde Avrupa Parlamentosu (AP) milletvekillerini taşıyan hızlı tren, Genel Kurul toplantısının sona ermesinin ardından Brüksel'e dönüş yolunda teknik bir arıza sonucu meydana gelen patlama nedeniyle acilen boşaltıldı.

Avrupa Parlamentosu (AP) milletvekillerini Fransa'nın Strazburg kentindeki Genel Kurul toplantısının sona ermesinin ardından Brüksel'e geri taşıyan hızlı tren, teknik bir arıza nedeniyle meydana gelen patlama sonucu acilen boşaltıldı. Olay, trenin hareketi sırasında gerçekleşirken, yolcuların güvenliği için hızlı bir tahliye işlemi gerçekleştirildi.

Tren yolu şirketi Eurostar'dan alınan bilgiye göre, Strazburg-Brüksel seferini yapmak üzere hareket eden charter treninde kısa süre sonra teknik bir nedenle patlama meydana geldi.

Olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirilirken milletvekilleri Paris'e sevk edildi. Bazı milletvekilleri olay nedeniyle sosyal medyada öfkeli paylaşımlarda bulundu.

AP Genel Kurulu ayda bir kez Brüksel yerine Strazburg'da toplanıyor. 7 Ekim'de başlayan oturumlar, bugün sona ermişti.

Daha önce de milletvekillerini taşıyan hızlı tren, Strazburg yerine yanlışlıkla Paris'teki Disneyland'a gitmişti. Bu durum sosyal medyada şakalara neden olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN