5 hata 11 saniye! Kolay diyenler hemen eleniyor! Çoğu kişi yanıta ulaşamıyor

5 hata 11 saniye! Kolay diyenler hemen eleniyor! Çoğu kişi yanıta ulaşamıyor

Şimdi kendinizi test etmenin tam zamanı. Resim içerisinde bulunan 5 mantık hatasını 11 saniyede çözen Bir elin parmağını geçmiyor. Resimde gizlenen tüm hataları bulmak için yalnızca 11 saniyeniz bulunuyor. Şimdiden başarılar dileriz…

Optik yanılsama testleri psikolojik ve sanat ile birlikte günlük yaşam alanlarında da geniş bir yelpazeye sahiptir. Bulmacalar çelişkili ve benzersiz verileri anlama yeteneğinizi gözler önüne sererken beyninizin optik illüzyonlara karşı verdiği tepkileri ölçmek için de muhteşem bir araçtır. O zamanlarda alzheimer hastaları için kullanılan bu testler popüler bir araç haline dönüştü

5 MANTIK HATASI İÇİN 11 SANİYENİZ VAR!

Size vermiş olduğumuz çiftlik görselinde 5 mantık hatası bulunmaktadır. Bu görseldeki hataları bulmak için de 11 saniyelik bir süreniz bulunuyor. Analiz yeteneğinizi kullanarak görsel içerisindeki mantık hatalarını odaklanmanız gerekmektedir. Hazırsanız testte başlayalım.

Çiftlikteki 5 mantık hatasını 11 saniyede bulmayı başarana bravo! - Resim : 1

Size verilen süreyi tamamladık. Testte bulunan 5 mantık hatasını bulan kişileri tebrik ediyoruz. Eğer sonuca ulaşamadıysanız testi sürü olmadan yeniden çözebileceğiniz gibi aşağıda bıraktığımız cevaptan sonuca ulaşabilirsiniz.

MANTIK HATASI YANITI

Çiftlikteki 5 mantık hatasını 11 saniyede bulmayı başarana bravo! - Resim : 4

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN