Galatasaray paraya paraya demeyecek! İngiliz devleri Galatasaray'ın yıldızına kancayı taktı

Galatasaray paraya paraya demeyecek! İngiliz devleri Galatasaray'ın yıldızına kancayı taktı

İngiliz devleri Galatasaray'ın yıldız ismine kancayı taktı. Sarı-kırmızılı ekip, resmen köşeyi dönecek.

Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu, lider Galatasaray yarın akşam deplasmanda Antalyaspor'u konuk edecek. Bu sezon Okan Buruk yönetiminde 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismine İngiliz devler kancayı taktı.Aslan paraya para demeyecek.

Asist Analiz'in İngiliz basınından derlediği habere göre; İngiliz devleri, Galatasaray'ın yıldız ismini transfer etmek için çalışmalara başladı.

Söz konusu haberde, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan savunma oyuncusu Elias Jelert'ın Premier League takımlarının dikkatini çeken en iyi 20 İskandinav oyuncudan biri olarak gösterildiği belirtildi.

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan savunma oyuncusu bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 10 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN