Bahçeli'nin tokalaşması DEM Parti MYK'sında değerlendirilecek: Yeni süreç gündemde

Bahçeli'nin tokalaşması DEM Parti MYK'sında değerlendirilecek: Yeni süreç gündemde

DEM Parti MYK, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Partililerle olan tokalaşmasının ardından gündeme gelen 'yeni süreç' tartışmalarını derinlemesine ele alacak. Toplantıda, bu etkileşimin partinin politikalarını ve stratejik yönelimlerini nasıl etkileyeceği üzerine önemli kararlar alınması bekleniyor.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Merkez Yürütme Kurulu (MYK), yarın (19 Ekim) saat 10.00’da Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ın katılımıyla toplanacak. Toplantının gündeminde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Partililerle tokalaşmasının ardından gündeme gelen 'yeni süreç' tartışmaları yer alacak.

TOKALAŞMANIN ARDINDAN YENİ SÜREÇ NASIL OLACAK?

MYK toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Partililer ile tokalaşması sonrasında yaşanan 'yeni süreç' tartışmaları gündemde olacak.

826289image1.jpg

Toplantıda ayrıca hem iktidar hem de muhalefetin bu tokalaşma sonrası yaptığı açıklamalar ele alınacak. MYK’de partinin ne şekilde hareket edeceği ve sergileyeceği tutum da belirlenecek.

MYK’de alınacak kararlar, daha sonra toplanacak olan Parti Meclisi’ne (PM) sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN