Zorla alıkoydukları erkeklerin testislerini kesip salata olarak yemişler! Suçlamaları kabul etti, verilen ceza şoke etti

Zorla alıkoydukları erkeklerin testislerini kesip salata olarak yemişler! Suçlamaları kabul etti, verilen ceza şoke etti

Hadım ettikleri erkeklerin uzuvlarından 'testis salatası' yapan çete elebaşısına verilen hapis cezasının azlığı, kamuoyunda eleştiri topladı. İşte detaylar...

İngiltere'de yaklaşık 60 erkeğin hadım edilmesinden sorumlu olan bir çetenin elebaşısı, 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

GÖRÜNTÜLERİ PARALI ÜYELİKLİ SİTEDE YAYINLAMIŞ

T24'te yer alan habere göre, yetkililer, 46 yaşındaki Norveç doğumlu Marius Gustavson'un 6 yıl boyunca 'Eunuch Maker' adlı internet sitesi aracılığıyla 250 bin dolara yakın para kazandığını aktardı.

Yalnızca ücretli abonelerin girebildiği sitede, gerçek hadım edilme görüntüleri yer alıyordu. Marius Gustavson, kasıtlı olarak ağır bedensel zarara neden olmak suçlamalarını kabul etti.

KESTİĞİ TESTİSLERİ SALATA YAPIP YEMİŞLER

Görüntülerde, çeşitli insanların sağlıklı vücut kısımlarının, özellikle de cinsel organlarının ameliyatla çıkarıldığı görüldü. Mahkemede savcılar, Marius Gustavson'un kesilen vücut parçalarını daha sonra tüketmek üzere sakladığını iddia etti.

Mahkeme, Marius Gustavson'un öğle yemeği için bazı testisleri pişirdiğine ve onlardan salata tabağı yaptığına dair suçlamaları da dinledi. Marius Gustavson'un ayrıca kendi vücut parçalarını da ampute ettiği için tekerlekli sandalye kullandığı görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN