Yerlikaya'dan 'trafik magandası' hakkında açıklama

Yerlikaya'dan 'trafik magandası' hakkında açıklama

Yoğun İstanbul trafiğinde istenmeyen olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bir şahsın trafik ortasında başka vatandaşın aracına saldırması ve gelen tepkiler üzerine 'emniyettenim' demesi üzerine İçişleri Bakanı Yerlikaya, açıklamada bulundu. Şahsın gözaltına alındığı belirtilirken sivil vatandaş olduğu tespit edildi.

İstanbul'da gerçekleşen bir tartışmada şahsın 'emniyettenim' demesi tepki ile karşılanmıştı. Olay üzerine açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şahsın sivil vatandaş olduğunu ifade etti.

İstanbul'da olay, Şişli ilçesi Esentepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı'nda dün öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre bir otomobilin sürücüsü, kendisine korna çalan cipin sürücüsüne saldırı girişiminde bulundu.

POLİSE RAĞMEN SALDIRMAYA DEVAM ETTİ

Otomobilden inen sürücü, cipe yumruk atmaya başladı. Önce motosiklet sürücüsü araya girdi. Ardından da olay yerine trafik polisi geldi.

1kapak.jpg

Emniyet mensubu olduğunu söyleyen otomobil sürücüsü, aracını emniyete çektikten sonra cipin kaput bölümüne basarak cipin sürücüsüne tepki göstermeye devam etti. Trafik polisinin araya girmesiyle sürücü olay yerinden uzaklaştı.

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Yerlikaya açıklamasında, "Sosyal medyada yer alan ve 'İstanbul’da bir şahıs kendisine korna çalan sürücünün önünü keserek camını yumrukladı' başlıklı görüntüler üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce görüntülere yönelik inceleme yapılmıştır.

Söz konusu şahsın akan trafikte bir başka aracı durdurup sürücüsünün üzerine yürüdüğü ve taşkınlık çıkarmaya çalıştığı görülmüştür.

Kendisini emniyet mensubu olduğunu iddia eden şahıs emniyet güçlerimize yakalanmıştır. M.D. adlı şahsın emniyet görevlisi değil sivil vatandaş olduğu tespit edilmiştir.

Şahıs hakkında gerekli işlemler başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN