Yavru kedileri araçla ezdi! Anne kedi ölen yavrularının başında bekledi

Eskişehir’de bir kişi otomobili ile iki yavru kedinin üzerinden geçerek can vermesine neden oldu. Olay yerindeki güvenlik kamerasında ise anne kedinin yavrularının yanına koşarak gittiği ve başından ayrılmadığı görüldü. Şahıs ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir’in Dede Mahallesi Çoban Çeşme Sokak’ta dönüş yapan otomobil, yol üzerinde bulunan 2 yavru kedinin üzerinden geçmiş, hayvanlar olay yerinde can vermişti.

Kaza yerine koşarak gelen ve yavrularını ölmüş halde gören anne kedi ise çevredeki vatandaşların beyanına göre uzun süre bölgeden ayrılmadı.

Güvenlik kamerasına yansıyan olay ile ilgili Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekiplerince çalışma yapıldı.

Çalışmalarda iki yavru kedinin ezildiği, aracın durmadan yoluna devam ettiği olayda araç sürücüsü tespit edilerek hakkında gerekli işlemler uygulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN