Ülker’den Euro 2024 öncesi Milli Takıma destek: 'Memleket İçin Söyle’ marşı dillere dolandı

Ülker’den Euro 2024 öncesi Milli Takıma destek: 'Memleket İçin Söyle’ marşı dillere dolandı

Ülker, Euro 2024 öncesi A Milli Futbol Takımı'na destek vermek için Türkiye'nin dört bir yanından 35 sanatçıyı bir araya getirdi. "Memleket İçin Söyle" projesi kapsamında seslendirilen "Hep seninleyiz Türkiye" marşı, Türkiye'nin çeşitli enstrümanlarıyla renklendirildi. Ay-yıldızlı formalarıyla desteklerini gösteren sanatçılar, milli takıma olan bağlılıklarını bir kez daha vurguladılar.

Türkiye'nin önde gelen gıda ve spor sponsoru Ülker, heyecanla beklenen Euro 2024 öncesi milli takıma destek amacıyla ses getiren bir proje başlattı.

Resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı'na verdiği desteği bir adım ileri taşıyan Ülker, Türkiye'nin dört bir yanından 35 yetenekli sanatçıyı bir araya getirerek "Memleket İçin Söyle" projesini başlattı.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da Milli Takım'a destek için hazırlanan marş, bu kez de Türkiye'nin 7 bölgesinden seçilen sanatçılar tarafından seslendirildi. Farklı enstrümanlar eşliğinde "Hep seninleyiz Türkiye" marşını yorumlayan sanatçılar, Ülker'in "Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganıyla da örtüşen bir birliktelik sergiledi.

Klip, Türkiye'nin dört bir yanından toplanan dizelerin birleştirilmesiyle oluşturuldu ve "Doğa İçin Çal" projesinin yapımcısı Fırat Çavaş'ın kurgusuyla hayat buldu. Ay-yıldızlı formalarıyla ellerini kalplerine götüren sanatçılar, A Milli Takım'a yürekten destek vermenin bir göstergesi olarak klipin sonunda yer aldı. Ülker'in Türk sporuna uzun yıllardır verdiği destek, bu projeyle bir kez daha gözler önüne serildi.

Euro 2024'e ev sahipliği yapacak Almanya'da yaşayan bir Türk gencinin memleket hasretini ve milli takım heyecanını yansıtan reklam filminden sonra, "Memleket İçin Söyle" projesiyle de Ülker, Türkiye'nin milli gururu için önemli bir paydaş olduğunu bir kez daha gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN