Spiker Ersin Tunçkaya hayatını kaybetti

Spiker Ersin Tunçkaya hayatını kaybetti

Bir süredir hastanede tedavi gören, spiker Ersin Tunçkaya 67 yaşında hayatını kaybetti.

İstanbul Radyosu'nun sevilen spikerlerinden Ersin Tunçkaya, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 67 yaşında hayatını kaybetti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Ersin Tunçkaya'nın vefatının ardından bir başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, "Uzun yıllar mesleğimize başarıyla hizmet veren üyemiz Ersin Tunçkaya'yı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

ERSİN TUNÇKAYA KİMDİR?

Ersin Tunçkaya, 1957 yılında İstanbul'da doğdu ve 1981 yılında TRT'de spiker olarak mesleğe adım attı. İstanbul Radyosu'nda uzun yıllar spikerlik yaparak dinleyicilerin sevgisini kazandı. Özellikle "Gecenin İçinden" adlı programda Pazartesi ve Perşembe geceleri sürekli sunuculuk yapmasıyla tanındı. Program, Alâettin Bahçekapılı ve Hilal Ertan yapımı olarak biliniyordu. Mesleğindeki başarısıyla sürekli Basın Kartı sahibi olan Tunçkaya, meslek hayatı boyunca sektörde saygın bir konuma sahipti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN