Toplu taşımada şok indirim! Başkan açıkladı: O şehirde ulaşım 1 TL oldu

Toplu taşımada şok indirim! Başkan açıkladı: O şehirde ulaşım 1 TL oldu

Farklı belediyeler vatandaşlara farklı hizmetler sağlarken o şehirde toplu taşıma 1 TL'ye düşürüldü. Fiyatların arttığı bu süreçte toplu taşımanın 1 TL olduğunu Duyanlar sevinçten havalara uçuyor. İşte tüm detaylar…

2024-2025 eğitim öğretim dönemi başlarken milyonlarca öğrencinin yeni eğitim öğretim dönemine başlaması toplu taşıma Fiyatlarını da yeniden gündeme getirdi. Toplu taşıma tarifeleri ile ilgili Eylül ayı ile birlikte yeni tarifeler geçerli olurken her belediye kendi bünyesinde fiyat belirliyor. Ucuz ulaşım diyerek yeni projesini açıklayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ring seferine ilişkin resmi bir açıklamada bulundu. İşte tüm detaylar…

1 TL VEREN YOLCULUK YAPACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın İzmit Marina sahilinde yer alan geniş otoparktan şehir merkezine 15 dakikada bir kalkacak ring servis hattı oluşturulduğunu duyurdu. Ücretlerin 1 TL olarak belirlendiği seferler okulların ilk günü itibariyle başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda yer alan ifadeler şu şekildedir:

İzmit'te ring seferleri başladı: 1 TL - En Kocaeli

“İzmit İnönü Caddesi esnafıyla bir araya geldiği toplantıda önemli açıklamalar yaptı. Başkan Büyükakın, İzmit Marina sahilinde yer alan geniş otoparktan şehir merkezine 15 dakikada bir kalkacak ring servis hattı oluşturduklarını ve ücretinin sadece 1 TL olacağını duyurdu. Başkan Büyükakın, uygulamanın asıl amacının esnaf ile vatandaşı buluşturmak olduğunu belirtti. Esnaflarla olan buluşmaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ile Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı İlhan Haftacı da katıldı’’ denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN