Ukrayna'dan büyük hamle: Rusya'nın 2 mühimmat deposunu imha ettiler

Ukrayna'dan büyük hamle: Rusya'nın 2 mühimmat deposunu imha ettiler

Rusya'nın Krasnodar bölgesinde bulunan bir mühimmat deposunu daha vuran Ukrayna güçleri, bir hafta içinde iki depoyu imha ettiler.

Savaşın üçüncü yılında Rusya ile Ukrayna arasındaki karşılıklı saldırılar sürüyor. Ukrayna, bir hafta içinde Rusya'nın iki mühimmat deposunu imha etti.

Ukrayna, Rusya'nın Krasnodar bölgesinde bulunan bir mühimmat deposunu daha imha etti. Bu, mühimmat depolarına aynı hafta düzenlenen ikinci saldırı oldu. Saldırının ardından "Böyle giderse Rusya'nın savaşacak silahı kalmayacak" yorumları yapıldı.

Ukrayna, Rusyanın mühimmat depolarını 1 haftada 2’nci kez vurdu

PUTİN NÜKLEERE BAŞVURABİLİR

Sahada yaşanan kritik gelişmeleri değerlendiren askeri uzmanlar, Putin’in savaşı sürdürmek isterse elindeki konvansiyonel silahlar tükendiği için nükleere başvurabileceği yorumlarını yapmaya başladı.

Depoda patlama meydana gelmesi sonucu büyük bir yangın çıktı. Bölge Valisi tehlikeli bölgeden bin 200 sivilin tahliye edildiğini duyurdu.

Ukrayna, Rusyanın mühimmat depolarını 1 haftada 2’nci kez vurdu

ZELENSKİ: RUSYA'YI MASAYA OTURMAYA ZORLAYACAK PLANIMIZ HAZIR

Rusya, silah depolarını bir bir kaybederken Ukrayna lideri Zelenski'den de bir açıklama geldi. Zelenski, BM Genel Kurulu’nda Ukrayna’nın zafer planını açıklayacağını söyledi.

Zelenski, “Ukrayna’ya barış getirecek ve Rusya’yı masaya oturmaya zorlayacak planımız hazır" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN