Erdoğan'ı ABD'de Hafize Gaye Erkan karşıladı

ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayanlar arasında eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ABD'de karşılayanların arasında görevinden istifa eden eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da yer aldı.

Birleşmiş Milletler (BM) 79'uncu Genel Kurulu'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York şehrine giden Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile beraber Türkevi’ni de ziyaret etti. Türkevi’nde Erdoğan'ı karşılayanlar arasında Hafize Gaye Erkan’ın da yer alması dikkat çekti.

İLK KADIN MERKEZ BANKASI BAŞKANIYDI

Türkiye'nin ilk kadın Merkez Bankası Başkanı olarak 8 Haziran 2023'te göreve başlayan Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz şubat ayında istifa etmişti.

Erdoğan’ın BM 79’uncu Genel Kurulu çalışmalarını, 25 Eylül akşamının geç saatlerine kadar sürdüreceği ve yoğun bir diplomasi trafiği içinde olacağı ifade ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN