Sokak köpeğini sopayla döverek öldürdü: O anlar kameraya yansıdı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününde yaşanan olay yürekleri sızlattı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, tavuğunu yediği gerekçesiyle sokak köpeğini sopayla öldürdü. Olay anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Dünya Hayvan Hakları gününde skandal bir olay yaşandı. Bursa'nın İnegöl ilçesi İsaören Mahallesi'nde yaşanan olayda, sokakta dolaşan bir köpek, gördüğü tavuğa yaklaştı. Bu sırada olay yerine gelen henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, sokak köpeğini sopayla defalarca vurarak öldürdü.

Olayın tümü ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Jandarma ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan bu olay, sokak hayvanlarına yönelik şiddetin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN