Öyle bir ödül koydular ki iki kilo karpuzu saniyeler içinde tükettiler! Bu devirde böyle hediyeye hücum ederler

Karpuz Şenliği'nde düzenlenen yarışmada 2 kilo karpuzu en hızlı tüketenlere verilen hediye büyük ilgi gördü. İşte detaylar...

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ferhadanlı Karpuz Şenliği'nde en güzel karpuzlar sergilenirken vatandaşlar şenliğe yoğun ilgi gösterdi.

altin-odullu-karpuz-yeme-yarismasi-1.jpg

2 KİLO KARPUZU EN HIZLI YİYENLER ALTIN KAZANDI

Şenlikte kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride düzenlenen karpuz yeme yarışmasına ise 20 yarışmacı katıldı. Yarışmacılar, altın kazanmak için 2 kilo karpuzu en erken bitirmek için kıyasıya mücadele etti. Karpuzu en erken bitiren altı yarışmacı altın kazandı.

Yarışmada kadınlar kategorisinde Nagihan Dönmez birinci, Hatice Gökçek ikinci, Dilek İçkedal üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise birinci Ümit İçkedal, ikinci Mehmet Yılmaz, üçüncü Murat Şahin oldu.

Karpuz yarışmasından sonra şenlik, Lara konseri ile devam etti.

altin-odullu-karpuz-yeme-yarismasi-6.jpg

altin-odullu-karpuz-yeme-yarismasi-10.jpg

altin-odullu-karpuz-yeme-yarismasi-12.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN