Otelde duş alırken tuzağa düşürüldü: Hem arabasını çaldılar hem şantaj yaptılar

Otelde duş alırken tuzağa düşürüldü: Hem arabasını çaldılar hem şantaj yaptılar

Avcılar'da U.B. isimli şahıs eğlence mekanında tanıştığı kadın tarafından tuzağa çekildi. Otelde duş alırken arabasını çalan kadın ve suç ortakları daha sonra U.B.'yi arayarak 20 bin TL karşılığında aracını vereceklerini söyleyerek şantaj yaptı.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde filmleri aratmayan bir olay yaşandı. Eğlence mekanında U.B., Gülşen isimli genç bir kadınla tanıştı. Eğlencenin ardından ikili, Küçükçekmece’deki bir otele gitti. Aracını otelin önüne park eden U.B., kadınla beraber otele giriş yaptı.

9513295.jpg

OTELDE DUŞ ALIRKEN ARACINI ÇALDILAR

U.B. bir süre sonra duş almak için banyoya girdiğinde Gülşen, U.B.'nin otomobilinin kontak anahtarını alarak camdan dışarı attı.

Anahtarı yerden alan kızın suç ortakları, U.B.'nin aracını çalarak kaçtı. Duştan çıktıktan sonra aracını göremeyen ve cebinde kontak anahtarının olmadığını fark eden U.B., durumu hemen polise bildirdi. O esnada Gülşen, U.B.’nin yanından ayrılarak kayıplara karıştı.

9513297.jpg

ŞANTAJ YAPTILAR

Ancak kısa süre sonra Gülşen, U.B.’yi arayarak aracının kendilerinde olduğunu ve 20 bin lira karşılığında geri vereceklerini söyledi.

9513298.jpg

POLİSİN TUZAK OPERASYONU BAŞARIYLA SONUÇLANDI

U.B., polisle birlikte bir tuzak kurarak şahıslarla Küçükçekmece’deki bir kafeteryada buluşma ayarladı. Buluşma esnasında polis ekipleri içeriye baskın düzenleyerek, Gülşen ve suç ortakları olan 4 kişiyi kıskıvrak yakaladı.

9513299.jpg

BULUŞMAYA METROBÜSLE GELDİLER

Çalıntı aracın yakıtı bitmesi nedeniyle Şişli'de terk edilmiş halde bırakıldığı ve şüphelilerin metrobüs ile buluşma adresine geldikleri ortaya çıktı.

9513296.jpg

TUTUKLANAN ŞAHISLARIN SUÇ DOSYALARI KABARIK

Emniyette ifadeleri alınan ve 6 suç kaydı olan Gülşen Ö. (28), M.A.A. (17), 1 suç kaydı olan Sezgin D. (19) ve 4 suç kaydı olan İshak A.’nın (22) adli işlemleri yapıldı.

sezgin-gulsen-ishak.jpg
Sezgin D. (19), Gülşen Ö. (28), İshak A.’nın (22)

Adliyeye sevk edilen 4 şahıs, "Gasp" ve "Oto hırsızlığı" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kağıthane’de bir emniyet otoparkına çekilen araç ise olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrasında U.B.’ye teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN