Ormana sebze toplamaya gitti, karşısına öyle bir hayvan çıktı ki çenesi tutuldu! O anları kaydetmeyi de ihmal etmedi

Pancar toplamak için ormanlık alana giden vatandaş, sürüngen hayvanla karşılaşınca paniğe kapıldı. O anları kayıt altına alan vatandaş, sürüngen hayvan uzaklaşınca rahatladı. İşte detaylar...

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde pancar toplamak için İran sınırındaki dağlara çıkan Nejdet Onsalan, çıngıraklı yılanla karşılaştı.

Yılanın büyüklüğü karşısında şaşıran Onsalan, o anları saniye saniye kayıt altına aldı. Yılanın ürkütücü hali karşısında şaşırdığını belirten Nejdet Onsalan, şunları söyledi:

pancara-giden-vatandas-cingirakli-yilanla-karsilasti-2.jpg

"İLK OLARAK ÇOK ŞAŞIRDIM..."

"Hafta sonunda vaktimi değerlendirmek için pancara gittim. Arkadaşla beraber İran sınırında yer alan bölgede pancar topladık. Yürüdüğüm sırada çıngıraklı yılan karşıma çıktı. İlk olarak çok şaşırdım ama o anları da kaçırmamak için cep telefonumla kaydettim. Bir süre sonra yılan ortadan kayboldu."

pancara-giden-vatandas-cingirakli-yilanla-karsilasti-1.jpg

pancara-giden-vatandas-cingirakli-yilanla-karsilasti-6.jpg

pancara-giden-vatandas-cingirakli-yilanla-karsilasti-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN