O ilimizde görüntülendi! Tam 25 santim uzunluğunda ve etçil: Görenleri ürkütüyor

O ilimizde görüntülendi! Tam 25 santim uzunluğunda ve etçil: Görenleri ürkütüyor

O ilimizde görüntülenen etçil dev çekirge görenleri ürkütüyor! Tam 25 santim uzunluğunda...

Batman’ın Gercüş ilçesinde çiftçiler, tarlalarında karşılaştıkları devasa bir çekirge ile büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gercüş Çukur Çeşme Mahallesi'nde bir bostan tarlasında çalışan çiftçiler, yaklaşık 25 santimetre uzunluğundaki bu etçil çekirgeyi fark ettiklerinde neye uğradıklarını şaşırdı.

DEV ÇEKİRGE İLE BEKLENMEDİK KARŞILAŞMA

Gercüş’te etçil dev çekirge görüntülendi

Tarlada çalıştıkları sırada dev bir çekirge ile karşılaşan çiftçiler, bu boyutta bir çekirgeyi ilk kez gördüklerini belirtti. Cep telefonlarıyla çekirgeyi kaydeden çiftçiler, onu dikkatlice izledikten sonra doğaya geri bıraktı. Çiftçilerden Süleyman Öner, karşılaştıkları bu sıra dışı çekirge hakkında, "Şuanda gördüğünüz bu çekirge gördüğünüz bütün çekirgelerden farklı ve büyüktür. Nedenini soracak olursanız bu etçil bir çegirgedir. Gördüğünüz gibi et ile besleniyor. Bostan tarlasında çalışırken aniden bu çekirgeyi gördük yani çok büyük olduğunu görünce çok şaşırdık o zaman da arkadaşlarımız mangal için et hazırlıyorlardı bir parça önüne attığımız zaman yediğini fark ettik. Bilmiyorduk tesadüfen öğrendik ama bu çekirgeler zararsızdır. Tarladaki ürünlere zarar vermiyorlar gördüğünüz yerde de zarar vermeyin bu çekirgelere, bunlar zararsız hayvanlardır" ifadelerini kullandı.

Gercüş’te etçil dev çekirge görüntülendi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN