'Lan' tartışması dehşetle bitti: Yolcu, ısırarak minibüs şoförünün kulağını kopardı

Hatay'da minibüs şoförü ve yolcu arasında "lan" kelimesi yüzünden başlayan tartışma dehşetle son buldu. 9 yerinden ısırılarak ve kulağı koparılarak darp edilen minibüs şoförünü meslektaşlarını kurtardı. Birkaç gün önce başka birini de yüzünden ısırdığı öğrenilen saldırgan tutuklandı.

Hatay'ın Erzin ilçesinde minibüs şoförü Şefik Vural, saat 16.00 Erzin-Adana seferine çıkacağı sırada minibüsüne son anda binen bir yolcunun saldırısına uğradı. Yolcudan ücretini vermesini isteyen Vural, "Al lan" şeklinde bir cevapla karşılaştı. Bunun üzerine Vural'ın "Hayırdır" demesi üzerine tartışmanın fitili ateşlendi.

9762602.jpg

ŞOFÖRÜN KULAĞINI ISIRARAK KOPARDI

Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. H.T. isimli şahıs, Vural'a saldırarak şoförü 9 yerinden ısırdı ve kulağını kopardı. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

9762604.jpg

Olay sırasında meslektaşlarının yardımıyla saldırganın elinden kurtulan Şefik Vural, cebinden düşen paranın saldırgan tarafından alındığını belirtti. Adana'da gittiği hastanede süre geçtiği için kulağı dikilemeyen Vural, 10 gün sonra ameliyat olacak.

9762606.jpg

SALDIRGAN TUTUKLANDI

H.T. isimli şahıs, olay sonrası güvenlik güçleri tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Aynı şahsın birkaç gün önce başka bir vatandaşı yüzünden ısırdığı ve 5 dikiş atıldığı öğrenildi.

9762607.jpg

'VÜCUDUMUN 8-9 YERİNDEN ISIRDI VE YUMRUKLADI'

Minibüs şoförü Şefik Vural, kulağının bir kısmını koparan şahsın cebinden düşen parayı da aldığını belirterek, "Adana’ya saat 4’te seferim vardı. 5 dakika kala arabayı çalıştırdım, hareket etmeden önce bir kişi daha geldi. Kapıyı açtım ve Adana’ya gideceğini söyleyerek bindi. Ücreti sorduğumda ‘al lan’ diyerek parayı verdi. Ben de ‘hayırdır’ deyince küfür etti.

9762605.jpg

Boş bulunduğum anda çok süratli şekilde yumruk attı. Ondan sonra üstüme çullandı. Vücudumun 8-9 yerinden ısırdı ve yumrukladı. Kulağımı ısırarak kopardı. En sonunda arkadaşlarım geldi. Arkadaşlarım aşağı indirirken benim elimdeki para düştü, o parayı da alıp cebine koydu. Kameralarda kayıtlı, sonuna kadar davacıyım." dedi.

9762601.jpg

ERZİN MİNİBÜS KOOPERATİF BAŞKANI SALDIRIYI KINADI

Erzin Minibüs Kooperatif Başkanı Caner Erçökük, meslektaşına yapılan saldırıyı kınayarak, "Olayı yatıştırmaya çalışsak da Şefik Vural isimli şoför arkadaşımızın kulağı kopuyor. Isırarak kulağını koparıyor, şoförün kafasını direksiyona vuruyor. Hastanede kulağı dikemediler, Adana’ya gitti orada da zaman geçtiği için kulağı dikemediler. 10 gün sonra kulağından ameliyat olacak. Arkadaşımız bu talihsiz olayı yaşadı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN