Kayıp kadın her yerde aranıyordu! Dev yılan canlı canlı yutmuş: Karnını kestiler korkunç gerçek ortaya çıktı

Kayıp kadın her yerde aranıyordu! Dev yılan canlı canlı yutmuş: Karnını kestiler korkunç gerçek ortaya çıktı

Bir süredir her yerde aranan kayıp kadın dev bir yılanın midesinden çıktı. Kadının yakınları ve arama ekipleri gördükleri karşısında şaşkına dönerken dev pitonun karnını yarıp korkunç gerçekler ortaya çıkarıldı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Endonezya’nın orta kesimlerinde geçtiğimiz günlerde bir kadın kaybolmuştu. Bir süredir aranan kadın kimsenin aklına gelmeyecek bir yerden çıktı. 45 yaşındaki kadının cansız bedeni dev bir pitonun midesinde bulundu.

yeni-proje-15.jpg

5 METRELİK PİTONUN MİDESİNDEN ÇIKTI

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, 45 yaşındaki Farida'nın kocası ve Güney Sulawesi eyaletindeki Kalempang köyü sakinleri, bir süredir kayıp olan 4 çocuk annesi Farida, neredeyse 5 m uzunluğundaki bir pitonun içinde bulundu. Köyün muhtarı Suardi Rosi, Kadının perşembe gecesi kaybolduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Kocası, Farida'nın eşyalarını pitonun yakınında bulmuş. Bu da onu şüphelendirmiş. Köylüler daha sonra bölgeyi aradılar. Kısa süre sonra büyük karınlı bir piton tespit ettiler. Pitonun midesini kesip açmayı kabul ettiler. Bunu yapar yapmaz Farida'nın kafası hemen göründü.”

yeni-proje-16.jpg

Öte yandan kadının tamamen giyinik halde pitonun midesinde bulunduğu öğrenildi.

PİTON TARAFINDAN YUTULAN BEŞİNCİ KİŞİ

Farida ismindeki kadının 2017 senesinden bu yana ülkede bir piton tarafından yutulan en az beşinci kişi olduğu belirtildi.

yeni-proje-14.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN