İşyerine pompalı tüfekli saldırı kamerada! Biri ateş etti diğeri kayda aldı

İşyerine pompalı tüfekli saldırı kamerada! Biri ateş etti diğeri kayda aldı

Denizli’nde bir işyerine gece saatlerinde pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırgan torbadan çıkardığı pompalı tüfekle defalarca ateş ederken, arkadaşı ise dehşet anlarını cep telefonuyla kaydetti.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Muraddede Mahallesi’nde bulunan bir inşaat malzemeleri satan işyerine, dün gece saat 01.00 sularında pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.

Saldırı anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, saldırının iki kişi tarafından gerçekleştirildiği görüldü.

yeni-proje-3-002.jpg

Yolda yürüyen iki kişinin işyerine yaklaştığı sırada, içlerinden birisinin torbadan çıkardığı pompalı tüfekle işyerine defalarca ateş ederken, diğer kişi ise bu anları cep telefonuyla kaydetti. Saldırı sonucunda işyerinin camları kırıldı ve kapısı zarar gördü.

yeni-proje-4-001.jpg

Saldırı sırasında şans eseri herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN