İnternetten alışveriş yapanlar dikkat kargo ücretlerine büyük zam geldi! PTT kargo fiyatlara zam yaptı

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat kargo ücretlerine büyük zam geldi! PTT kargo fiyatlara zam yaptı

İnternetten alışveriş yapanlara kötü haber geldi! Kargo ücretlerine büyük zam! PTT kargo, fiyatlara zam yaptı! İşte yeni zamlı fiyatlar...

PTT, kargo hizmetlerinde yeni bir zam kararı aldı. Yapılan açıklamaya göre, PTT kargo ücretlerine yüzde 40'a yakın bir zam yapıldı. Bu karar, Şubat ayında gerçekleştirilen yüzde 55'lik zammın ardından geldi.

KARGO ÜCRETLERİNDE ARTIŞ

Son dönemde art arda gelen zamlarla PTT, kargo ücretlerinde önemli bir artışa gitti. Şubat ayında yapılan yüzde 55’lik zammın ardından, kısa süre önce yüzde 40’a varan yeni bir zam daha uygulandı. Bu durum, PTT kargo hizmetlerini kullanan müşterileri yakından ilgilendiriyor.

Bugün PTT açık mı, kapalı mı? Çarşamba günü 19 Mayısta PTT kargo çalışıyor mu? - Son Dakika Haberleri İnternet

PTT'NİN MALİ DURUMU VE TÜRKİYE VARLIK FONU'NA DEVRİ

PTT, 2017 yılında Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devredilmişti. TVF’ye devredildiğinde 641 milyon lira kâr eden PTT, devrin ardından her yıl zarar etmeye başladı. 2018-2022 yılları arasında toplamda 2,5 milyar TL zarara uğrayan PTT, bu süreçte milyonlarca lira faiz ödemek zorunda kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN