Gelin isteklerini sıraladı, damat şoka uğradı! Noktasından virgülüne her şeyi istedi: ‘Siz bana alın ben size iç güveyi geleyim'

Gelin isteklerini sıraladı, damat şoka uğradı! Noktasından virgülüne her şeyi istedi: ‘Siz bana alın ben size iç güveyi geleyim'

Düğün arifesinde olan damat, gelinin istek listesini görünce şaşkına döndü. Gelin; arabadan eve, telefona, altına kadar her şeyi istedi... Duruma öfkelenen damat nişanı attı, dolandırılmaktan son anda kurtuldu...

Kayseri'de çiftçilik yapan 36 yaşındaki F.D., evlenme hayali kurduğu N.S.Ç'nin şoke eden istekleriyle karşı karşıya kaldı. Evlenme teklifinden sonra yaşanan olaylar, F.D.'nin dolandırılmaktan son anda kurtulmasını sağladı.

EVLİLİK TEKLİFİ ŞAŞIRTICIYDI

Sabah'ın haberine göre, F.D. ve N.S.Ç arasındaki ilişki, evlilik aşamasına taşınırken N.S.Ç "Bana öyle bir evlenme teklifi yap ki şaşırıp kalayım" dedi. Ardından F.D.'nin N.S.Ç'ye yaptığı etkileyici evlilik teklifiyle bir adım ileriye taşındı. Sultan Sazlığı Milli Parkı'nda yılkı atları eşliğinde yapılan teklif, 68 bin liralık bir tektaş yüzük ve özenle hazırlanan organizasyonla desteklendi. N.S.Ç'nin teklifi şaşırtıcı bulduğu ve kabul ettiği bildirildi.

Evlenmek istedi, şok üstüne şok yaşadı! Gelinin istekleri herkesi hayrete düşürdü - 4. Resim

GELİN ADAYININ ŞOKE EDEN İSTEKLERİ

Ancak, gelin adayı N.S.Ç'nin düğün hazırlıkları sürecinde ortaya çıkan istekleri, F.D.'yi şoke etti. Annesi ve kardeşini yanına alarak damat adayıyla görüşen N.S.Ç "Söz kesiminde kahve fincanı içerisinde sıfır bayan otomobili anahtarı isterim" diyerek isteklerini sıraladı. İstekleri arasında kahve fincanı içerisinde sıfır kilometre bir otomobil anahtarı, nişandan önce 200 bin liralık bir yüzük ve düğünden önce 3+1 bir ev talep eden N.S.Ç'nin istekleri arasında 30 adet Adana burması bilezik de bulunuyordu. F.D., bu isteklerin toplamda 15 milyon lirayı bulduğunu belirtti. Ayrıca, evin en pahalı eşyalarla döşenmesi ve son model bir telefon alınması da talep edildi.

GELİN ADAYININ AİLEVİ ARAŞTIRMALARI

Evlenmek istedi, şok üstüne şok yaşadı! Gelinin istekleri herkesi hayrete düşürdü - 3. Resim

F.D., gelin adayının babasının, Hacılar Belediyesi'nden emlak bilgileri alarak ve mahallelerinde kapı kapı dolaşarak kendisi hakkında bilgi topladığını belirterek "Gelin adayının babası Kayseri'deki Hacılar Belediyesi'ne geliyor. Belediyenin emlak müdürlüğünden üzerime kayıtlı ev arsa ve tarlaların listesini çıkartıyor. Ayrıca mahallemize gelip kapı kapı gezerek benim hakkımda bilgi topluyor. Bunlar sanki kız evi değil istihbarat dairesi. Baba bu işlemi yaptıktan sonra bizim evlenmemize onay veriyor. Kendisi ve verilerimi paylaşan belediye sorumluları hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum." şeklinde konuştu.

Evlenmek istedi, şok üstüne şok yaşadı! Gelinin istekleri herkesi hayrete düşürdü - 1. Resim

Dolandırılmaktan son anda kurtulduğunu belirten F.D., gelin adayının isteklerini reddettiğini belirterek "Gelin adayı N.S.Ç ise benden istediği ev ve otomobili nikahtan önce onun üzerine yapmamı şart koşuyor. N.S.Ç, kendisini şaşırtmamı isterken asıl o bu istekleriyle o beni şaşırttı. Dolandırılmaktan sonra anda kurtuldum. Ben de kendilerine; "Bu saydıklarınızı siz bana alın ben size iç güveyi geleyim" diyerek taleplerini reddettim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN