Eşini en çok aldatan ülkeler açıklandı! Türkiye'nin’ yazıklar olsun’ dedirten sırası... İşte en sadakatsiz 10 ülke

Eşini en çok aldatan ülkeler açıklandı! Türkiye'nin’ yazıklar olsun’ dedirten sırası... İşte en sadakatsiz 10 ülke

Dünya genelinde yapılan bir araştırma sonucunda eşini en çok aldatan ülkeler açıklandı. Söz konusu araştırmada Türkiye’nin bulunduğu sıra görenleri şaşırttı. İşte en sadakatsiz 10 ülke…

Smith Investigation Services, World Population Review ve The Tech Report isimli online portalların ortak çalışması sonucunda partnerlerini ya da eşlerini en çok aldatan ülkeler belli oldu. Araştırmalar sonucunda dünyanın en sadakatsiz 10 ülkesi listelendi. Listenin başında ise ABD yer aldı. Peki, Türkiye kaçıncı sırada? İşte o liste…

yeni-proje-1-001.jpg

EN SADAKATSİZ 10 ÜLKE LİSTELENDİ

En sadakatsiz 10 ülkenin belirlendiği araştırmada ilk sırada ABD yer aldı. Ankete katılan ABD'lilerin yüzde 71'i en az bir kez partnerlerini aldattıkları itiraf edildi. Bu sırayı Almanya takip ederken, aldatma oranı yüzde 68 olarak kayıtlara geçti. Üçüncü sırada ise yüzde 66 oranla Birleşik Krallık, yüzde 61 oranla ise Tayland yer aldı.

Sıralamada Brezilya ve Fransa yüzde 57 aldatma oranıyla 5'inci sırayı paylaşırken altıncı sıradaki Rusya'da bu oran yüzde 53 olarak tespit edildi.

Listenin yedinci sırasında yüzde 49 oranla Japonya yer aldı. Bu ülkenin ardından yüzde 46 oranla Romanya ve daha sonra yüzde 44 oranla Avustralya yer aldı.

yeni-proje-2-001.jpg

TÜRKİYE’NİN SIRASI ŞAŞIRTTI

En sadakatsiz ülkelerin yer aldığı listenin onuncu sırasında akşam yüzde 27 aldatma oranıyla Türkiye ve Kanada yer aldı.

yeni-proje-3-001.jpg

EĞLENCELİ BİR DENEYİM İÇİN ALDATIYORLAR

Söz konusu ankete katılan katılımcılar eşlerini neden aldattığını itiraf etti. Bu kapsamda eşini aldatan erkeklerin yüzde 44’ü daha eğlenceli bir deneyim yaşamak için bu yolu seçtikleri ortaya çıkarken kadınların yüzde 40’ı akşam daha çok arzulamak istedikleri için aldattıklarını söyledi. Bunun yanı sıra araştırmaya katılan 10 erkekten biri ve 10 kadından biri eşlerini intikam almak için aldattığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN