Esenyurt'ta feci kaza: 3 yaşındaki çocuğu ezdi, aracı bırakıp kaçtı

İstanbul Esenyurt'ta yaşanan acı olayda, 3 yaşındaki minik Ferman Işık, hayatını kaybetti. Ailesiyle birlikte düğün salonundan çıkan Ferman, aniden yola fırladığı sırada bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Ancak Ferman, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aracın sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

İstanbul Esenyurt'ta yaşanan acı olayda, 3 yaşındaki minik Ferman Işık, ailesiyle birlikte düğün salonundan çıkarken aniden yola fırladığı sırada bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza, dün gece saat 22.00 sıralarında Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Ali Rıza Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen bir sürücü, 34 HUR 442 plakalı otomobiliyle küçük Ferman'a çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası vatandaşlar arasında arbede yaşandı.

Polis ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Ferman Işık'ın bir anda yola çıktığı ve otomobilin üzerinden geçtiği anlar görülüyor. Ayrıca kazanın ardından yaşanan arbede ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN