Elazığ'da hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Elazığ'da hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Elazığ'da hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı. Ambulansın takla atarak durabildiği kazada 2'si sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı.

Elazığ Yazıkonak beldesi Organize Sanayi Bölgesi kavşağında H.K. idaresindeki 23 AAT 137 plakalı ambulans ile sürücüsü öğrenilemeyen 23 DU 323 plakalı otomobil çarpıştı.

9506287.jpg

Çarpmanın etkisiyle ambulans, takla atarak durabildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

9506286.jpg

Meydana gelen kazada 2'si sağlık çalışanı olmak üzere 5 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

9506288.jpg

Polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

9506289.jpg

Öte yandan; bayram tatilinin ilk üç gününde meydana gelen trafik kazalarında 22 kişi hayatını kaybetti, 4 bin 43 kişi ise yaralandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN