Diriliş Kola ile ilgili şoke eden iddia! Çalıntı olduğu öne sürüldü

Diriliş Kola ile ilgili şoke eden iddia! Çalıntı olduğu öne sürüldü

İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonrası büyük bir boykot çalışması başladı! Ülkede, İsrail ile ilişkili markalar tüketilmemeye başladı. Bunlardan biri de Coca Cola! Ona alternatif olarak ise Diriliş Kola ortaya çıktı! Ancak Diriliş Kola ile ilgili ortaya öyle bir iddia atıldı ki! Çalıntı olduğu öne sürüldü...

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından Türkiye'de İsrail ile ilişkili markalara yönelik büyük bir boykot başlatıldı. Boykot kapsamına giren markalardan biri de Coca Cola oldu. Bu süreçte, Coca Cola'ya alternatif olarak piyasaya sürülen Diriliş Kola, büyük bir ilgiyle karşılandı. Ancak, Diriliş Kola'nın logosuyla ilgili ortaya bazı iddialar atıldı.

DİRİLİŞ KOLA'NIN LOGOSU ÇALINTI İDDİASI

dirilis-kola-1.png

“Yüzdeyüz yerli” sloganıyla piyasaya sunulan Diriliş Kola'nın logosunun, Almanya'nın Stuttgart şehrinin logosuna benzer olduğu öne sürüldü. İddialara göre, Diriliş Kola'nın kullandığı logo, Stuttgart şehrinin resmi amblemiyle büyük benzerlik taşıyor. Bu durum, logonun çalıntı olup olmadığı konusunda çeşitli spekülasyonlara neden oldu.

Şu ana kadar Diriliş Kola markasından bu iddialara ilişkin herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN