Büyüklüğüyle hayretler içerisinde bıraktı! Cep telefonu kamerasıyla kaydedildi

Büyüklüğüyle hayretler içerisinde bıraktı! Cep telefonu kamerasıyla kaydedildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kaydedildi! O yaratığın büyüklüğü hayretler içerisinde bıraktı! Bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla görüntüledi...

Yüksekova-Van karayolunda seyir halindeki bir araçta ilginç bir olay yaşandı. Aracı kullanan Mühendis Mehmet Bozkurt, Yeni Köprü mevkiinde yolculuk ederken aracının camına bir çekirgenin yapıştığını fark etti. Çekirge, boyutuyla dikkat çekti ve yumurta büyüklüğünde olmasıyla şaşkınlık yarattı.

Aracını güvenli bir şekilde yol kenarına çeken Bozkurt, hemen cep telefonunu çıkardı ve bu sıra dışı anı kaydetmeye başladı. Durum hakkında açıklama yapan Bozkurt, "Görev için yoldaydık. Yüksekova-Van kara yolunda bulunan Yeni Köprü bölgesinde yumurta büyüklüğünde bir çekirge araç camına yapıştı. Hemen aracı yol kenarına çektik. Çekirgenin cam üzerinde durduğu anları ise kayıt altına aldık. Bir süre duran çekirge daha sonra kayboldu" şeklinde konuştu.

Yüksekova’da görüntülenen çekirge büyüklüğüyle dikkat çekti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN