Bütün şehir fellik fellik onu arıyor! Türkiye tarihindeki en büyük ikramiye o ile vurdu

Bütün şehir fellik fellik onu arıyor! Türkiye tarihindeki en büyük ikramiye o ile vurdu

Çılgın Sayısal Loto’nun Türkiye şans oyunları tarihindeki en büyük ikramiyesi olan 460 milyon 913.735 TL’lik ikramiyenin sahibi Kırşehir’de 6 bilen talihli olurken, o kişinin kim olduğu da merak konusu oldu. Kırşehir’deki bir bayide şanslı numaraları tutturan kişiyi tüm şehir merak ediyor…

Kırşehir Merkez'den oynanan Çılgın Sayısal Loto'da büyük bir heyecan yaşandı. 27 Temmuz akşamı gerçekleştirilen çekilişte, 6 bilen bir talihli Türkiye şans oyunları tarihindeki en büyük ikramiyeyi kazandı. İkramiye tutarı 460 milyon 913 bin 735 TL ile rekor kırdı. İşte detaylar:

ÇILGIN SAYISAL LOTO’NUN REKOR İKRAMİYESİ

Kırşehir'de yapılan çekilişte şanslı numaralar 14, 21, 45, 56, 70 ve 76 oldu. Bu kombinasyonu doğru tahmin eden bir talihli, Türkiye’nin şans oyunları tarihindeki en yüksek ikramiyeyi kazandı. Önceki rekor 400 milyon TL ile kıyaslandığında, bu büyük ödül önemli bir gelişme olarak dikkat çekti.

cilgin-sayisal-loto-ikramiyesi-kirsehire-vurdu-1.jpg

İKRAMİYEYİ KAZANAN KİŞİ KİM?

Kazanan kişinin kimliği büyük bir merak konusu olurken, Çamlıbel Şans Oyunları Bayiinin sahibi İsmail Kılıç, bu büyük ikramiyeyi kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Kılıç, 27 yıldır bu işin içinde olduğunu ve bu büyük ikramiyenin üçüncü kez kendi bayisinden çıktığını söyledi. Bayiye büyük bir ilgi olduğunu ve talihliyi merak edenlerin bayiye akın ettiğini ifade etti.

İsmail Kılıç, talihlinin kendisine herhangi bir şey vermesi gibi bir zorunluluğunun olmadığını ancak kendisiyle tanışmak ve tebrik etmek istediğini belirtti. Ayrıca, bayide talihlinin kim olduğu ve kendisine ulaşıp ulaşmadığı gibi sorular soran birçok kişinin olduğunu ifade etti.

cilgin-sayisal-loto-ikramiyesi-kirsehire-vurdu-2.jpg

KIRŞEHİR’DE İKRAMİYE HEYECANI

Kırşehir'de şans oyunları oynayan vatandaşlar, büyük ikramiyeyi kazanmış olsalardı neler yapacaklarını hayal ediyor. Şehirdeki birçok kişi, kazananın bu parayı nasıl değerlendireceğini ve hangi yatırımları yapabileceğini konuşarak bu büyük ödülle ilgili çeşitli hayallerini paylaşıyor.

BAYİYE YOĞUN İLGİ

Bayinin sahip olduğu Çamlıbel Şans Oyunları Bayii, daha önce de büyük ikramiyelere ev sahipliği yapmıştı. Ancak bu son kazanç, hem bayiye hem de Kırşehir'e büyük bir şans getirdi. Şanslı sayıları bilen kişinin kim olduğuna dair belirsizlik sürerken, bayiye olan ilgi ve merak her geçen gün artıyor.

Çılgın Sayısal Loto'nun rekor kazancı, hem Türkiye genelinde hem de Kırşehir'de büyük bir heyecan yarattı. İkramiyeyi kazanan kişinin kim olduğu ve parayı nasıl değerlendireceği merakla beklenirken, bu büyük ödülün şans oyunları dünyasında nasıl yankılanacağı konusunda tahminler yapılmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN