Bir suç örgütü daha 'kafes'lendi: 12 kişi gözaltında

Bir suç örgütü daha 'kafes'lendi: 12 kişi gözaltında

Organize suç örgütüne yönelik yapılan "Kafes-42" operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı. Örgütün, silahla adam yaralama, ev ve işyeri kurşunlama gibi suça karıştıkları tespit edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden, organize suç örgütüne yönelik yapılan "Kafes-42" operasyonuna ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya, operasyonun Jandarma Genel Komutanlığı koordinasyonunda, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan fiziki ve teknik takip sonucu gerçekleştirildiğini bildirdi.

Suç örgütü üyelerinin, kırmızı bültenle araran ve yurtdışında olduğu belirlenen elabaşlarının talimatlarını telefon yoluyla aldıkları, tahsilat adı altında mağdurlara cebir ve şiddet uyguladıkları silahla adam yaralama, ev ve işyeri kurşunlama gibi suça karıştıkları tespit edildi.

SİLAH DA ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlar sonucu 12 kişi gözaltına alınırken, 2 piyade tüfeği ve 1 tabanca da ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine nefes aldırmayacağız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN