Aile katliamında ölü sayısı arttı

Aile katliamında ölü sayısı arttı

Kocaeli'de 'baba'sının gerçekleştirdiği aile katliamında ağır yaralanan 22 yaşındaki genç kız, 8 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, 23 Ekim 2023 tarihinde Gölcük ilçesinde yaşandı. Emekli Uzman Çavuş Nevzat Acar, Zonguldak'tan Gölcük'e boşanma aşamasındaki eşinin evine geldi. Zanlı apartmanın girişinde oğlu Oğuz Can ve kızı Nurseda Acar ile tartışmaya başladı. Anne Züleyha Acar polisi aramak için eve gittiği sırada, Nevzat Acar, eve girmesine engel olmaya çalışan oğlu ve kızını silahla vurarak öldürdü.

POLİSLE KONUŞURKEN KATLETTİ

Acar, eşini de polisle konuştuğu esnada katletti. Acar, daha sonra aynı silahla intihar etti. Yaşanan olayda Nevzat, eşi Züleyha, oğlu Oğuz Can Acar (26) hayatını kaybetti, kızı Nurseda Acar (22) ise ağır yaralandı.

8 AY SONRA ACI HABER

Nurseda Acar da, 8 aydır hastanede gördüğü tedavi sonrasında kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç kızın cenazesi memleketi Zonguldak'ta annesi ve ağabeyinin yanına defnedilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN