4 çocuk annesi kadın, ateşe verdiği iddia edilen evde ağır yaralandı!

Diyarbakır'da tartıştığı eşi U.A. ile bir süredir ayrı yaşayan 4 çocuk annesi B.A. (35), iddiaya göre, eşyalarını almak için geldiği evi ateşe verdi. Alevlerin arasında kalan B.A., ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı. Polisin şüpheli olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Olay Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, B.A. ile U.A. arasında 3 aydır yaşanan tartışma sonrası, 4 çocuk annesi B.A. evi terk etti. B.A. dün gece, ismi öğrenilemeyen bir yakınıyla birlikte eve gelip eşyalarını almak istedi.

tttttt.jpg

İÇERDEYKEN EVİ ATEŞE VERDİĞİ İDDİA EDİLDİ

İçeri girdikten sonra evi ateş verdiği iddia edilen B.A. da alevlerin arasında kalarak yandı. İtfaiyeciler, yangını yaklaşık 1 saatlik çalışmayla söndürdü.

888888888.jpg

DURUMU AĞIR

Vücudunda yanıklar oluşan B.A., ilk müdahalesinin ardından özel hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan B.A.'nın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Yangının ardından kullanılamaz hale gelen evde, polisin şüpheli olayla ilgili incelemesi sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN