Giresunspor evinde Göztepe'yi 3-1 yendi

Giresunspor evinde Göztepe'yi 3-1 yendi

PTT 1. Lig'in 21. haftasında Giresunspor evinde Göztepe'yi 3-1 mağlup etti. Çotanaklar'ın gollerini Abdülaziz, Vedat Muriqi ve penaltıdan Dodo atarken İzmir temsilcisinin tek sayısını Emre Aygün kaydetti.

PTT 1. Lig'in 21. haftasında Giresunspor evinde Göztepe'yi 3-1 mağlup etmeyi başardı. Yeşil-Beyazlıların gollerini sırasıyla Abdülaziz, Vedat ve penaltıdan Dodo atarken Göz-Göz'ün tek sayısını penaltıdan Emre Aygün kaydetti. Giresunspor bu galibiyetle puanını 30'a çıkararak 9. sıraya yerleşti. Sarı-Kırmızılılar ise bu sonuçla 29 puanda kaldı ve 11. sıraya geriledi.

Göz-Göz galibiyete hasret

İzmir temsilcisi Giresun deplasmanından da eli boş dönerek galibiyet hasretini yedi maça çıkardı. Üst üste kaybettiği puanlarla zirve yarışından uzaklaşan Sarı-Kırmızılılar hafta içi teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırmış, Önder Özen ile anlaşmaya varmıştı. 

Karşılaşmada iki de kırmızı kart vardı. Göztepe'de 44. dakikad Gosso direkt kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Giresunspor'da ise 66. dakikada Onur ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN