Türkiye'nin ilk yerli üretim otomobili! Ülkemizde üretilip Avrupa'ya gidiyor: İşte Toyota C-HR incelemesi

Türkiye'nin ilk yerli üretim otomobili! Ülkemizde üretilip Avrupa'ya gidiyor: İşte Toyota C-HR incelemesi

Türkiye’nin ilk yerli üretim otomobili Toyota C-HR, kusursuz süper coupe profiliyle dikkatleri üzerine topluyor. Türkiye’de üretilip Avrupa’ya gönderilen bu model, SUV segmentinde adeta yeni bir çığır açıyor. İşte Toyota C-HR incelemesi…

Toyota C-HR, baştan aşağı süper coupe profiliyle dikkat çekiyor. Coupe tarzı hatları, SUV segmentinde yeni bir çığır açarken, dinamik tasarımıyla hareket halindeymiş hissi uyandırıyor. Yeni nesil C-HR, Parabola tasarımlı LED ön farlar ve geniş LED arka aydınlatma grubu ile modern bir görünüm sunuyor.

İÇ MEKAN VE KONFOR

İç mekanda, Toyota C-HR sınıfında bir ilk olarak sunulan 12.3 inç tam dijital gösterge ekranı ve dokunmatik multimedya ekranı ile teknolojiyi ön plana çıkarıyor. Ambiyans aydınlatma özelliği, 64 farklı renk seçeneğiyle kişiselleştirilebilir bir iç mekan deneyimi sunuyor. Perdesiz termal yalıtımlı panoramik cam tavan, iç mekanda ferah bir atmosfer yaratırken, sürüş keyfini artırıyor.

toyota-chr-2.jpg

MOTOR SEÇENEKLERİ VE PERFORMANS

Toyota C-HR, 1.8 litre tam hibrit ve 2.0 litre şarj edilebilir hibrit seçenekleri ile sunuluyor. 2.0 litre şarj edilebilir hibrit versiyon, opsiyonel dört çeker sistem ile daha fazla çekiş sağlıyor. 0-100 km/s hızlanma performansı 7.4 saniyeye kadar düşebilen bu model, tam elektrikli sürüş modunda 66 kilometreye kadar menzil sunuyor.

toyota-chr-1.jpg

GÜVENLİK VE SÜRÜŞ DESTEK SİSTEMLERİ

Tüm versiyonları, Toyota Safety Sense 3 güvenlik sistemleri ile donatılan Toyota C-HR, T-Mate sürüş destek sistemi ile kazaları önlemeye yardımcı oluyor. Otomatik Park Asistanı ve Şerit Değiştirme Asistanı gibi yenilikçi özelliklerle, sürüş güvenliği en üst düzeye çıkarılıyor.

Bu özelliklerle donatılmış Toyota C-HR, teknoloji ve estetiği bir araya getirerek sınıfında fark yaratıyor. Yenilikçi tasarımı ve güçlü performansıyla dikkatleri üzerine çeken bu model, modern sürücüler için ideal bir tercih olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN