Sakarya'da erkek şiddeti: Sehle Gündüz'ü iş yerinde başından vurdu

Türkiye'de cinsiyet eşitsizliği ve mevcut politikalarla gitgide artan kadına şiddet, toplumsal bir sorun haline geldi. Bu kez kadına şiddetin adresi Sakarya olurken saldırgan erkek, Sehle Gündüz'ü başından tabancayla vurup olay yerinden kaçtı. Genç kadının durumunun ağır olduğu ileri sürüldü.

Caydırıcı cezaların yetersizliği sebebiyle neredeyse her gün bir kadın şiddet haberi geliyor.

Bu kez Sakarya'da olay, gece saatlerinde Orta Mahalle'de bulunan Kökçü Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz bir erkek, sokak üzerinde bulunan bir iş merkezinin 2’nci katındaki iş yerinde Sehle Gündüz’ü başından tabancayla vurup kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler, iş yerine gittiğinde Sehle Gündüz’ü ağır yaralı halde buldu.

Sehle Gündüz, sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sehle Gündüz’ün durumunun ağır olduğu ve entübe edildiği öğrenildi.

Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN