İstanbul'da kadın cinayeti: Merve'yi erkek kardeşi öldürdü

İstanbul'da kadın cinayeti: Merve'yi erkek kardeşi öldürdü

Beylikdüzü’nde erkek kardeşi tarafından bıçaklanan 28 yaşındaki Merve K, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Katil zanlısı ise kullandığı bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Yakuplu Mahallesi’nde, dün akşam saatlerinde Hüseyin K. isimli bir genç, aynı evde yaşadığı ablası Merve K. (28) ile tartıştıktan sonra kadını bıçaklayarak ağır yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekibi sevk edilirken, Merve K. olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri Hüseyin K.’yı ise evde bıçak ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaşanan olayın ardından hastaneye kaldırılan abla Merve K., yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Gözaltına alınan kardeşi Hüseyin K. ise karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN