Prof. Dr. Özgür Demirtaş tarih verdi: En kötüsünü daha görmedik...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş tarih verdi: En kötüsünü daha görmedik...

Yıllar önce Dolar daha 2,60 TL iken bugün ortaya çıkan ekonomik tablo için Türkiye'yi uyaran ünlü akademisyen ve ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın "daha kötüsünü henüz görmedik" paylaşımı dikkat çekti. Demirtaş tarih verdi.

Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla ekonomi politikalarını eleştirdi. Ekonomide daha kötü günlerin yaşanacağını belirten Özgür Demirtaş'ın "Henüz en kötüsünü görmedik" ifadesi dikkat çekti.

Demirtaş, özellikle sonbahar ve kış aylarında şirket iflaslarının ve işten çıkarmaların zincirleme bir şekilde artacağını öngördü.

Demirtaş'ın paylaşımı şöyle

"-Banka Takipleri Artıyor. Zombie Şirketler Zorda.

-En kötüsünü henüz görmedik. Sonbahardan Kışa geçerken, Zincirleme Batış ve İşten Çıkarmalar göreceğiz.

Yazın Kenara… Tüm Bunların ANA SEBEBİ: Nas Ekonomi Politikası…

Merkez Bankasının:

Para Politikası : DOĞRU Yolda

Hükümetin:

Mali Politikası: EKSİK yolda

Şeffaflık: EKSİK yolda

Tasarrufu: EKSİK yolda

Hükümetin:

Mali Politikası: EKSİK yolda

Şeffaflık: EKSİK yolda

Tasarrufu: EKSİK yolda"

Öte yandan, Türkiye'de Dolar kurundaki yükseliş tüm hızıyla sürerken Prof. Dr. Özgür Demirtaş yıllar önce Dolar daha 2,60 TL seviyesindeyken alınması gereken önlemleri NTV ekranlarında katıldığı canlı yayında anlatmıştı. Dolar bugün 34 TL sınırında...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN