Dolarda gergin bekleyiş! 5 Eylül dolar, euro, sterlin fiyatları... Yarın tüm dengeler değişebilir

Dolarda gergin bekleyiş! 5 Eylül dolar, euro, sterlin fiyatları... Yarın tüm dengeler değişebilir

Dolar tarihi rekorunu kırmıştı! En yüksek seviyeyi görmesinin ardından dolarda gergin bekleyiş devam ediyor. Peki 5 Eylül dolar kaç TL? Tüm gözler orada! Yarın tüm dengeler değişebilir! İşte dolar, euro, sterlin fiyatları...

Tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği dolar kurlarındaki tarihi rekor endişelere neden olmuştu. Peki bugün dolar kaç TL oldu?

Hafta başında 34 TL altına gerileyen dolar kuru, yeniden bu seviyeyi aşarak yatay seyre geçti. Piyasalarda, ABD'den yarın açıklanacak istihdam verileri öncesi gergin bir bekleyiş etkisini sürdürüyor. Yatırımcılar, döviz piyasalarında yaşanabilecek olası hareketleri merakla takip ediyor.

DOLAR 34 TL ÜZERİNDE SABİTLENİYOR

TCMB döviz depo ihalesinde teklif 2 milyar 106 milyon dolar - Son Dakika Haberler

Geçtiğimiz hafta yaşanan dalgalanmanın ardından dolar/TL, uzun süredir test ettiği 34 TL sınırını geçerek 34.50 TL ile yeni bir tarihi rekor kırmıştı. Ancak bu seviyede kalıcılık sağlayamayan kur, 34 TL'nin hemen üzerinde yatay bir seyir izliyor. Hafta başında kısa süreli bir düşüş yaşayan dolar kuru, yeniden bu kritik seviyede fiyatlanıyor.

ABD İSTİHDAM VERİLERİ ÖNCESİ PİYASALARDA BEKLENTİ YÜKSEK

Doların bu hafta 34 TL seviyesinde işlem görmesiyle birlikte piyasalar, ABD'den yarın açıklanacak istihdam verilerine odaklandı. ABD'den gelecek haberlerin, dolar ve diğer döviz kurlarına olası etkileri merakla bekleniyor. İstihdam verilerinin ardından döviz piyasalarındaki olası değişiklikler dikkatle takip edilecek.

5 EYLÜL DÖVİZ KURLARI

  • Dolar/TL: 34.01 TL

  • Euro/TL: 37.82 TL

  • Sterlin/TL: 44.84 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN