İstanbullulara ücretsiz ulaşım müjdesi! O tarihte ücretsiz olacak, paralar cepte kalacak

İstanbullulara ücretsiz ulaşım müjdesi! O tarihte ücretsiz olacak, paralar cepte kalacak

İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş yeni müjde ile sevinçten havalara uçtu. İBB'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi onayladı. O tarihte ücretsiz oluyor. İşte tüm detaylar…

İstanbul'da yaşayan milyonlarca öğrenci ve veliyi sevindirecek ücretsiz ulaşım müjdesi verildi. İstanbul'daki en büyük problemlerden biri ulaşım olurken birçok kişinin dört gözle beklediği ulaşım haberlerinin tadı damağınızda kalacak.

İSTANBULLULARA MÜJDE VERİLDİ

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi UKOME herkesi sevindirecek bir açıklamada bulundu. 9 Eylül Pazartesi günü ders başı yapacak olan 10 milyonlarca öğrenci eğitim öğretim yılının ilk gününde Toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanabilecek.

istanbulkart-ulasim.jpg

UKOME tarafından alınan karar doğrultusunda İstanbul'da toplu taşıma araçları sabah 06.00'dan öğlen 14.00'a kadar ücretsiz hizmet sağlayacak. Okula ilk kez başlayacak minik öğrenciler için büyük bir sevinçle karşılanan bu haber veliler içinde birçok kolaylığı beraberinde getiriyor. Bu sayede hem öğrenciler hem de veliler şehir içi ulaşımda rahat bir nefes alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN